Zondag 25 maart 19.30-21.30

Het grote succes vd natural high events nu ook in Lokah! Yin yoga met shamanic – en Klankschaalheling – met Lovely Uhlenbeek, Simone Mariposa & Thomas Kwakernaat

We nemen je mee op een helende reis naar binnen. Weer in contact met het hart, je innerlijke wijsheid. De wijsheid die in verbinding staat met Het Geheel, met de Essentie van wie we zijn en waar we allen Een zijn. Vanuit deze verbinding kan heling plaatsvinden.

Het is een yogales in combinatie met een healing.
Onder de begeleiding van de helende klanken van Simone Mariposa (sjamanic healing) en Thomas Kwakernaat (klankschaal healing) neemt Lovely Uhlenbeek jullie mee in deze bijzondere yin yogales.
In deze les zullen we een langere tijd (3-5 min) in de houding blijven, zodat het lichaam alle tijd heeft om zich te openen en je uit te nodigen in een diepere ontspanning te verzinken, steeds dieper de verstilling in. Dit geeft ons de tijd om te zijn met onszelf en dat wat zich laat zien. Wat het ook is. Het geeft ons de tijd om te luisteren naar de stem van ons hart.

Wegens groot succes nu op herhaling!

Weer in contact met het hart, je innerlijke wijsheid. De wijsheid die in verbinding staat met Het Geheel, met de Essentie van wie we zijn en waar we allen Een zijn. Vanuit deze verbinding bewegen wij naar het nieuwe groeiseizoen.
Lovely Uhlenbeek, Simone Mariposa en Thomas Kwakernaat nemen je mee op een helende reis naar binnen. In deze tijd dat de natuur nog slaapt,, luisteren en voelen ook wij wat zich afspeelt binnen in ons.

Het thema:
Velen van ons ervaren chaos en instabiliteit, elke dag is anders, in de wereld, in ons werk, ons leven en zelfs in onze innerlijke belevingswereld.
We kunnen ons ‘overwhelmed’ voelen, en het gevoel hebben dat er teveel op ons afkomt, en wisselende emoties ervaren.
We zullen ons richten op het loslaten van onze overtuigingen en verwachtingen, zelfs die over onze eigen identiteit, en het vinden van de ruimte en vrijheid in de chaos, en leren mee te bewegen in de flow van net hier en nu.
Centrering en gronding zullen ons daarbij ondersteun

Nada Brahma, vanuit stilte ontstaat klank; alles is klank.
Laat je meenemen door de klanken van de ‘bezielde’ Nepalese/Tibetaanse klankschalen, de authentieke Aziatische Basis Gong en Hoger Bewustzijns Gong, de Hang, Tempelschaal en andere “wereld’-instrumenten. De resonantie heeft een weldadig effect op geestelijk en fysiek welzijn. We eindigen vaak met het zingen van een mantra om rustig weer te ‘ontwaken’..

Er is plaats voor maximaal 25 personen.. Wees dus op tijd met het reserveren van je plekje!
Registreren kan via time-is-art@hotmail.com of info@lokah.nl

Neem eventueel je eigen mat mee.

We vragen een bijdrage van 25 euros

En..Joy!